Spezialist für custom made Produkte

BrandPremiums ist der globale Spezialist für maßgeschneiderte/custom made Prämien für Verkaufsförderung, POS-Material, Corporate Merchandise und Einzelhandelsprodukte.
 
Wir erstellen auch Brandshops mit custom made Corporate Merchandise, Onboarding-Kits, Employer Branding, Eventartikeln und Geschenken zum Jahresende. Wir steigern den Umsatz, die Markenbekanntheit und generieren Einsparungen. Unsere Kunden sind multinationale Konzerne, starke nationale A-Marken und internationale Einzelhändler.
 
Wir produzieren und liefern weltweit, konzentrieren uns jedoch auf die lokale Produktion.
ABSATZFÖRDERUNG
POS
CORPORATE MERCHANDISE
BRANDSHOPS
Wir erstellen Brandshops mit vollständig maßgeschneiderten Produkten mit einfacher Bestellung und Lieferung.
Bringen Sie Ihr Employer Branding, Ihre Onboarding-Kits und Corporate Merchandise zum nächsten Level.

NACHHALTIGKEIT

Wir laden unsere Frachtcontainer durch Bündelung von Bestellungen und reduzieren so sowohl CO₂ als auch Kosten.

BrandPremiums ist eine der weltweit am höchsten akkreditierten Agenturen für nachhaltiges Procurement.

90 % unserer Pakete werden mit Elektro- und manuellen Fahrzeugen geliefert.

Wir sind zum fünften Mal in Folge Ecovadis-Platinum zertifiziert.

Wir streben an im Jahr 2024, mehr als 60 % aller unserer Produktionen in Europa zu vollziehen.

BrandPremiums strebt an, bis zum Jahr 2030 Net-Zero zu erreichen.

Wir bieten recycelte Produkte aus einer Produktionskette an, die vollständig vom Intertek Recycling Verifikation Programm überprüft wurde.

Previous slide
Next slide

Nachhaltige Lokale Produktionen

Unsere Nachhaltigkeitsziele

25%
CO₂ reduction in 2025
50%
Reduktion von Luftfracht in 2026
80%
Der von uns produzierten Baumwolle wird Fairtrade sein in 2026
25%
Erhöhung von Gebrauch von erneuerbarer Energie in den Fabriken
LOW VOLUME

Hoe werkt het?

Prijzen

Neem contact op

Veel gestelde vragen

Stuur ons eenvoudig een e-mail met de producten die u leuk vindt, en we zullen contact met u opnemen met een aanbod. Als u nog niet zeker weet welk promotiemateriaal het beste bij uw bedrijf past, kunnen we u ook een paar gratis ontwerpsuggesties sturen. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van producten die de waarden en kernaspecten van het merk echt weerspiegelen. ‘Merkcontinuïteit’ is voor ons van groot belang.

Dat hangt helemaal af van het product en de productiefabriek. Omdat de producten op maat gemaakt worden, zijn zeer kleine hoeveelheden vaak niet mogelijk, omdat de kosten in de fabriek te hoog zouden zijn. Neem gerust contact met ons op en we adviseren u graag over de beste opties.

Dat hangt af van het product, de bestelhoeveelheid en het land van fabricage. We kunnen u bij een aanvraag direct een geschatte levertijd geven.

Een directe bestelling via de website is niet mogelijk. Neem gerust contact met ons op via e-mail of telefoon.

Ja, absoluut. Ons productdesignteam is gespecialiseerd in het realiseren van allerlei productideeën.

Stuur ons gerust een e-mail of bel ons. Als u al een specifiek artikel in gedachten heeft, is dat geweldig, maar we helpen u ook graag bij het kiezen van een artikel dat perfect past bij uw bedrijf en cultuur.

Stuur ons gerust een e-mail met de producten die u bevallen, en we zullen contact met u opnemen met alle belangrijke details met betrekking tot de samples.

Dat hangt helemaal af van het product. Als bijvoorbeeld een speciale vorm moet worden geperst om het product te maken, kunnen er kosten zijn. Vaak zijn de monsters echter ook gratis.

We kunnen op maat gemaakte verpakkingen maken voor de artikelen. Dit is erg populair, omdat de artikelen zo een nog betere indruk maken op klanten/werknemers. Ook bij bijvoorbeeld een On-Boarding Box zijn verpakkingen zeer gewild.

Dat hangt af van het product, de hoeveelheid, het fabricageland en de verzendmethode. Een levering per vliegtuig is bijvoorbeeld erg snel, maar ook wat duurder. Een levering per trein is ook mogelijk. Levering per schip is de goedkoopste optie, maar duurt ook het langst.

De opslag bij een normale bestelling bevindt zich aan de kant van de klant. We hebben echter onze zogenaamde BrandPremiums ID Shop. Hier nemen we alles over wat te maken heeft met opslag en uitvoering. Hier kunt u meer te weten komen over BrandPremiums ID.

Voor veel van onze klanten, en ook voor ons, is duurzaamheid van groot belang. Omdat we rechtstreeks met de fabrieken werken en alle items op maat kunnen maken, kunnen ook alle materialen en productiemethoden worden gekozen. Zo kunnen bijvoorbeeld gerecyclede materialen en fabrieken met bijbehorende duurzaamheidscertificeringen worden geselecteerd. Bovendien bieden we in onze merkwinkel een tool aan die voor elk afzonderlijk item een duurzaamheidsscore berekent. Op die manier kunnen we samen elke stap in de toeleveringsketen van uw items analyseren en kijken waar verbeteringen kunnen worden aangebracht.

Dat hangt volledig af van het product.

We hebben zeer nauwe relaties met fabrieken en producenten over de hele wereld. Daarom kunnen we u perfect adviseren. Als u specifieke wensen heeft met betrekking tot het productieland, kunnen we die zeker realiseren.

Alle producten zijn getest en voorzien van de vereiste certificaten. Als u specifieke vereisten heeft met betrekking tot tests en certificaten, kunnen we dat zeker realiseren.

Voor de gewenste artikelen sturen we u altijd verschillende opties voorleggen met betrekking tot de materialen. Als u specifieke wensen heeft, is het mogelijk om deze uit te voeren.

Dit is in de meeste gevallen mogelijk, maar het hangt natuurlijk af van het product. We adviseren u altijd met de beste mogelijkheden.

Aangezien we de producten op maat voor u ontwerpen en in de fabriek produceren, is het grote voordeel dat u alles tot in de kleinste details zelf kunt beslissen, inclusief de exacte kleur. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat merkcontinuïteit wordt gegarandeerd. Bij het inkopen bij een ‘gewone’ groothandel zijn deze opties vaak beperkt.

BrandPremiums ID is de totaaloplossing als het gaat om bedrijfsmerchandise, onboardingkits, werkgeversimago en gepersonaliseerd promotiemateriaal. BrandPremiums ID is een interne merkwinkel die beschikbaar is voor medewerkers, zodat alle bedrijfsspecifieke producten altijd beschikbaar zijn. Samen met u creëren we een collectie producten die perfect bij uw bedrijf passen. Deze worden door ons opgeslagen, kunnen op elk moment worden besteld en worden binnen 48 uur bij u ter plaatse geleverd. De winkel is de perfecte oplossing om merkcontinuïteit te creëren, producten altijd beschikbaar te hebben voor alle locaties van uw bedrijf (ook internationaal) en aanzienlijke kosten te besparen. Neem gerust contact met ons op voor een gratis demo van BrandPremiums ID.

Neem gerust contact met ons op via e-mail of telefonisch en we sturen u zo snel mogelijk een offerte. Zodra het artikel op voorraad is, zal het zichtbaar en bestelbaar zijn in de winkel.

Voor de meeste artikelen heeft u binnen 2-3 dagen een offerte.

Aangezien we alle producten zelf ontwerpen en op maat maken, hebben we geen catalogus. Met andere woorden, er zijn geen grenzen aan de producten! Stuur ons gewoon uw idee en we zullen uw wensen realiseren.

Dat is zeker mogelijk. Veel van onze klanten stellen onboarding-pakketten samen voor hun werknemers.

We zorgen ervoor dat we u altijd per e-mail op de hoogte houden van de nieuwste artikelen.

KONTAKT

Head office

Amsterdam

BrandPremiums BV
Cruquiusweg 98A
1019 AJ Amsterdam
The Netherlands

info@brandpremiums.com

+ 31 (0)20 470 36 91

Office

Deutschland

BrandPremiums GmbH
Neubrückstraße 1
Düsseldorf 40213
Deutschland

info@brandpremiums.com

+ 31 (0)20 470 36 91

Office

UK

BrandPremiums Ltd
Spaces Canary Wharf
25 Cabot Square, London
United Kingdom

info@brandpremiums.com

+ 31 (0)20 470 36 91

Handelsregister Amsterdam: 54528186
VAT: NL851339529B01